για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ευαισθητοποίηση: γενετική ή περιβαλλοντική;

 ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή
 

Το πραγματικά ευαίσθητο δέρμα συνήθως είναι αποτέλεσμα γενετικής προδιάθεσης, ιδιαίτερα όταν εμφανίζεται σε άτομα με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που κατοικούν στη Βόρεια Ευρώπη. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη μικρή ποσότητα μελανίνης και στη λεπτή επιδερμίδα των ατόμων αυτών (η επιδερμίδα είναι η εξωτερική επιφάνεια του δέρματος που είναι ορατή).

 

Το ευαισθητοποιημένο δέρμα, όμως, μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε άτομο ανεξαρτήτως φυλετικής καταγωγής ή χρώματος δέρματος. Το ευαίσθητο και το ευαισθητοποιημένο δέρμα, παρότι έχουν πολλά κοινά συμπτώματα, όπως κνησμό, φλόγωση, ερυθρότητα, ερύθημα ή τσούξιμο, ωστόσο είναι διαφορετικά, αφού το ευαισθητοποιημένο δέρμα δεν μπορεί να διαγνωστεί διά γυμνού οφθαλμού, καθώς υφίσταται σε βαθύτερα στρώματα. Επιπλέον, το μικροκλίμα ή το περιβάλλον στο οποίο είμαστε εκτεθειμένοι, μέσα στα σπίτια μας, στα αυτοκίνητα, στα γραφεία ή ακόμα και στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, αλλάζει καθημερινά. Αυτό σημαίνει ότι και το επίπεδο ευαισθητοποίησης μπορεί να αλλάζει αντίστοιχα.

 

Η σωστή διάγνωση, λοιπόν, εάν το δέρμα είναι ευαίσθητο ή ευαισθητοποιημένο είναι μεγίστης σημασίας για μία αποτελεσματική θεραπεία.

 

Για το λόγο αυτό συμβουλευτείτε ειδικό στη φροντίδα του δέρματος, ώστε να σας εξηγήσει τον κύριο λόγο που εμφανίζει ευαισθησία το δέρμα σας.

 

προϊόντα που μπορεί

να σας ενδιαφέρουν

 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp