για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Εξανθήματα που ξεσπούν σαν πυροτεχνήματα!

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

Ακολουθήστε τις 5 χρήσιμες συμβουλές μας για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας σε ό,τι αφορά το σώμα, το μυαλό και τα πιστεύω σας για αυτό το καλοκαίρι.

                       

 

 

Κάντε κάτι ωφέλιμο για κάποιον άλλο

Ο τρόπος συμπεριφοράς σας είναι τέτοιος, ώστε πάντα λέτε «ευχαριστώ». Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που σας ευχαρίστησαν, αντίστοιχα;

 

Η απλή πράξη του να πάρετε ορισμένα πράγματα από κάποιο κατάστημα για ένα φίλο σας ή να βοηθήσετε κάποιον να κάνει την εγγραφή του στο τμήμα του σχολείου ή του πανεπιστημίου ή να καθοδηγήσετε κάποιον νέο συμμαθητή ή συμφοιτητή σας, μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη! Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε υποστήριξη, οι φίλοι σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

 

Θαυμάστε όλα αυτά που οι άλλοι θαυμάζουν σε εσάς

Διαθέτετε κάποια ιδιαίτερη ικανότητα, έχετε υπέροχα μαλλιά ή πανέμορφα μάτια και όλοι σας επαινούν; Να είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τους εαυτούς μας με τον τρόπο που μας βλέπουν οι γύρω μας …

 

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας σήμερα προκειμένου να εκτιμήσετε τις ιδιαιτερότητες του εαυτού σας. Στη συνέχεια, μεταδώστε αυτό το συναίσθημα αναφέροντας σε κάποιο φίλο ή τον/την αγαπημένη σας όλα όσα θαυμάζετε σε αυτούς.

 

Απομακρύνετε την αρνητική διάθεση από τις σκέψεις σας

Σας εκμεταλλεύτηκε κάποιος που προτιμά να εκμεταλλεύεται και άλλα άτομα; Προσέξτε πόσο εύκολα μπορείτε να εγκλωβιστείτε σε μιαν αρνητική συζήτηση και μετά να τη σταματήσετε!

 

Αν περιστοιχίζεστε από πρόσωπο με αρνητική διάθεση, προσπαθήστε να κάνετε θετικές, δραστικές σκέψεις που ελαχιστοποιούν τα αρνητικά κοινωνικά σχόλια και δώστε έμφαση στη βελτίωση της υγείας σας. Σηκωθείτε από τον καναπέ σας, πηγαίνετε μια βόλτα προκειμένου να τροποποιήσετε την πορεία οποιασδήποτε συνομιλίας.

 

Μείνετε μακριά από τον υπολογιστή σας

Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν είχατε πρόσβαση στο τηλέφωνο ή τα email σας; Όταν διακόπτεστε συνεχώς μπορεί να φθείρετε την ποιότητα προσοχής που δίνετε στον εαυτό σας.

 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, απενεργοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Αφιερώστε το χρόνο σας ψωνίζοντας στα καταστήματα, πετώντας το παλιό σας makeup ή ακόμη κάνοντας διαλογισμό. Γνωρίζοντας έτσι ότι όταν δεν διακόπτεστε θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και θα ξεφύγετε από την παλιά ρουτίνα σας!

 

Βγείτε έξω από το σπίτι σας

Δεν είναι καθόλου άσχημο να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Αλλά, μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό αν προσκαλέσετε σε έξοδο κάποιον παλιό σας φίλο ώστε να επανασυνδεθείτε!

 

Προσκαλέστε λοιπόν τον παλιό σας φίλο, ντυθείτε κατάλληλα και βγείτε για τη βραδινή σας έξοδο! Δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια επανασύνδεσης θα αυξήσετε τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας και θα αποκτήσετε νέες, χαριτωμένες φωτογραφίες στη σελίδα του προσωπικού σας προφίλ!

   

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp