για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ανάλυση δέρματος face mapping® της dermalogica®

 

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή 

 

Η μοναδική ανάλυση δέρματος Face Mapping® της dermalogica® παρέχει πληροφορίες για το παρελθόν και το παρόν του δέρματός σας και επιτρέπει τη στοχευμένη συνταγογράφηση κατάλληλων προϊόντων για καθημερινή χρήση, προκειμένου να ανακαλύψετε το καλύτερο δέρμα που είχατε ποτέ!

 

Η ανάλυση δέρματος Face Mapping® είναι διαθέσιμη μόνο σε εξουσιοδοτημένα κέντρα dermalogica® από ειδικούς φροντίδας του δέρματος.

               

βρείτε το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο που θα σας προσφέρει δωρεάν ανάλυση δέρματος FaceMapping®

 

meet professional skin therapists video 

 Οι ειδικοί φροντίδας του δέρματος της dermalogica® που προσφέρουν την ανάλυση δέρματος Face Mapping® χωρίζουν το πρόσωπο σε 14 ζώνες. Κάθε ζώνη εξετάζεται προκειμένου να καθοριστούν τα σημεία που υπάρχουν προβλήματα, όπως είναι η συμφόρηση, τα μαύρα στίγματα, η αφυδάτωση και/ή η υπερμελάγχρωση.

 

Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία, πάνω στην οποία στηρίζεται και η ανάλυση δέρματος Face Mapping®, στην επιφάνεια του δέρματος εξωτερικά, αντανακλάται η εσωτερική υγεία του οργανισμού μας.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα, από όσα μπορεί να ανακαλύψετε σε κάθε ζώνη:

 

 

                       

zones1 3

 

 

 

Ζώνες 1 και 3

Παραδοσιακά, οι ζώνες αυτές συνδέονται με την ουροδόχο κύστη και το πεπτικό σύστημα. Εάν λοιπόν, εμφανίζετε συχνά, σε αυτές τις ζώνες, συμφόρηση κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, εξανθήματα, αφυδάτωση και οριζόντιες γραμμές, μάλλον χρειάζεται να βελτιώσετε την αποτοξίνωσή σας, πίνοντας περισσότερο νερό και καταναλώνοντας πιο υγιεινές τροφές.

 

 

 

zone2

 

 

 

 

Ζώνη 2                                                                                                                                                    

Το κέντρο του μετώπου, μεταξύ των φρυδιών, σχετίζεται με το συκώτι. Η συμφόρηση σμήγματος σε αυτήν τη ζώνη φανερώνει υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, πλούσιων τροφών και πιθανώς τροφικές αλλεργίες (όπως είναι η δυσανεξία στη λακτόζη).

 

 

 

 

zones4 10

 

 

 

 

 

Ζώνες 4 και 10

τα αυτιά σας είναι πολύ θερμά, ίσως σημαίνει ότι έχετε καταπονήσει τα νεφρά σας – για αυτό να πίνετε πολύ νερό από τη βρύση και να σταματήσετε την υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ.Τα αυτιά είναι μια πολλή ευαίσθητη περιοχή και σχετίζεται με τα νεφρά. Εάν παρατηρήσετε ότι

 

 

 

 

zones5 9

 

 

 

 

Ζώνες 5 και 9                                                                                                                                    

Οι παρειές συχνά δείχνουν με ακριβή προσέγγιση την αναπνευστική λειτουργία. Οι καπνιστές ή οι άνθρωποι που υποφέρουν από αλλεργίες, γενικά εμφανίζουν λεπτά, διαρρηγμένα τριχοειδή αγγεία ή συμφόρηση στις παρειές που συνδέονται με την καταπόνηση των πνευμόνων.

    

 

 

 

zones6 8

 

 

 

 

 

Ζώνες 6 και 8

Τα μάτια είναι πραγματικά ο καθρέφτης της υγείας του οργανισμού καθώς συνδέονται με τα νεφρά. Οι μαύροι κύκλοι, ενώ συχνά είναι κληρονομικοί, γίνονται χειρότεροι εξαιτίας της αφυδάτωσης και της ανεπαρκούς πεπτικής λειτουργίας.

 

 

 

 

zone7

 

 

 

Ζώνη 7                                                                                                                                      

Η ερυθρή, ελαφρώς βολβοειδής μύτη μπορεί να δεικνύει υψηλή πίεση αίματος ή τα αρχικά στάδια

ροδόχρου ακμής. Η συμφόρηση σμήγματος γύρω από το άνω χείλος μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε φαγεσωρογόνα κραγιόν ή περιγράμματα χειλιών.

      

 

 

 

zones11 13

 

 

 

 

 

Ζώνες 11 και 13

Στην περίπτωση που είχατε μια εκτενή, οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση, ίσως παρατηρήσετε εξανθήματα κατά μήκος του σαγονιού, κοντά στα αυτιά. Στις γυναίκες, η περιοχή αυτή συνδέεται επίσης με τις ωοθήκες και την αύξηση των ορμονών, ειδικά πριν ή κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης.

 

 

 

 

zone12

 

 

 

 

Ζώνη 12                                                                                                                          

Τα εξανθήματα ίσως υποδεικνύουν ορμονικές διαταραχές που οφείλονται πιθανόν στο άγχος. Η φτωχή

διατροφή και οι τροφικές αλλεργίες επηρεάζουν την περιοχή του πηγουνιού καθώς αυτή σχετίζεται με το λεπτό έντερο.

 

 

 

 

zone14

 

 

 

 

Ζώνη 14

Η ένταση των επινεφριδίων λόγω υψηλών επιπέδων άγχους εμφανίζεται συχνά στο λαιμό. Η χρήση αρωμάτων ίσως οδηγήσει σε υπερμελάγχρωση. Μην αγνοείτε την αντιηλιακή προστασία του λαιμού και του ντεκολτέ όταν εφαρμόζετε το αντιηλιακό σας!

 

 

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι ανωτέρω πληροφορίες δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ιατρική γνωμάτευση. Εάν έχετε αμφιβολίες για την υγεία σας, επισκεφθείτε το γιατρό σας.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp