για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

η ζωή είναι μια μασκαράτα …

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

 

MaskΕκφραστείτε ελεύθερα με το φετινό αποκριάτικο μακιγιάζ, αρκεί να το αφαιρέσετε πριν πάτε για ύπνο!

 

Το αποκριάτικο μακιγιάζ είναι γενικά πολύ πιο λιπαρό και παχύρευστο, από ότι το καθημερινό. Έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εφαρμόζεται στο πρόσωπο (σαν μάσκα, κολλημένη σε αυτό), προκειμένου να αναδείξει τη μεταμφίεσή σας. Αν αναλύσουμε τα συστατικά και τη σύνθεση, το αποκριάτικο μακιγιάζ δεν είναι σχεδιασμένο να παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δέρμα, ούτε και να προάγει την υγεία του, αφού είναι πλούσιο σε τεχνητά χρώματα, αρώματα, κεριά, λιπαρές και χημικές ουσίες.

                               

Κάτι τέτοιο λοιπόν, ενδέχεται να κάνει το δέρμα σας στην κυριολεξία να φαίνεται σαν να έχει «μια μάσκα», καθώς αυτά τα συστατικά που περιέχει, σχεδιάστηκαν για να αντέχουν την εφίδρωση μέσω αυτής της αποφρακτικής (ασφυκτικής!) επικάλυψης πάνω στο δέρμα. Αντιλαμβάνεστε συνεπώς, τι ακριβώς σημαίνει αυτό: μαύρα στίγματα, συμφόρηση και ακνεϊκές βλάβες.

 

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα σωστά βήματα αφαίρεσης του αποκριάτικου μακιγιάζ σας, προκειμένου να κοιμηθείτε με ένα απόλυτα καθαρό δέρμα.

 

Κάνετε διπλό καθαρισμό με το Foaming Wash και στην περιοχή του λαιμού σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο πηγούνι και την περιοχή γύρω από τη μύτη σας.

 

Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

Στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια πετσέτα.

 

Συνεχίστε με το All Over Toner, για αναζωογόνηση και για να διατηρήσετε τους πόρους καθαρούς.

 

Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο –συνεχίζοντας με το Matte Moisturizer και μην αμελήσετε να το εφαρμόσετε σε όλες τις περιοχές από το μέτωπο προς το λαιμό!

 
 

προϊόντα που μπορεί

να σας ενδιαφέρουν

 

 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp