για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

πώς θα θεραπεύσω την ακμή στην πλάτη;

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

 

 

Η ακμή στην πλάτη είναι πολύ συνηθισμένη στους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες - ειδικά στα αγόρια. Τα αθλητικά ρούχα που παγιδεύουν τον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα στο δέρμα και τη γενικότερη υπερέκκριση των σμηγματογόνων αδένων λόγω ηλικίας, μπορεί να προκαλέσουν ακνεïκές βλάβες.

 

1. Μπορείτε να θεραπεύσετε την ακμή στην πλάτη με τον ίδιο τρόπο που την αντιμετωπίζετε στο πρόσωπό σας, δηλαδή με τα προϊόντα της σειράς ClearStart™! Μην το παρακάνετε στον καθαρισμό του δέρματος με σκληρό σαπούνι, έντονες κινήσεις απολέπισης ή τραχιά σφουγγάρια και βούρτσες για την πλάτη, καθώς όλα αυτά θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Να καθαρίζετε την περιοχή με το Breakout Clearing Foaming Wash που είναι ένα αφρώδες καθαριστικό χωρίς σαπούνι, που βοηθά στην αποσυμφόρηση των πόρων και τον καθαρισμό από τις ακνεϊκές βλάβες, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

 

2. Μην χρησιμοποιείτε στυπτικά προϊόντα με βάση τη μενθόλη, που ενδέχεται να περιέχουν ξηραντικές αλκοόλες (οι οποίες στεγνώνουν το δέρμα). Αντί αυτών, χρησιμοποιείστε το Breakout Clearing All Over Toner , ένα δροσιστικό σπρέι που ελέγχει την έκκριση της υπερβολικής λιπαρότητας και βοηθά στην εξάλειψη των βακτηρίων. Η εύχρηστη συσκευασία του βοηθά να φτάσετε και να ψεκάσετε περιοχές δύσκολες όπως είναι η πλάτη.

               

3. Η ήπια απολέπιση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τις ακνεïκές βλάβες – για το λόγο αυτό χρησιμοποιείστε άφοβα το Breakout Blackhead Clearing Pore Control Scrub. Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει απολεπιστικό με μικρόκοκκους και μάσκα μαζί, για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, που δημιουργούν συμφόρηση και να καθαρίσει βαθιά τους πόρους και τα μαύρα στίγματα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και απαλό. Οι καθαριστικοί άργιλοι που περιέχει, βοηθούν στην απομάκρυνση της υπερβολικής λιπαρότητας και των ρύπων.

               

4. Τέλος, καταπολεμήστε τις ακνεϊκές βλάβες με το Breakout Clearing Booster, που είναι τζελ με υψηλή περιεκτικότητα σε Σαλικυλικό Οξύ, απορροφάται γρήγορα και δουλεύει όλη νύχτα για να μειωθεί η ερυθρότητα και να ρυθμιστεί η παραγωγή σμήγματος.

 
 

          προϊόντα που μπορεί          να σας ενδιαφέρουν

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp