για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

αλλάξτε το δέρμα σας, αλλάξτε τον κόσμο!

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

Ενδιαφέρεστε για το μέλλον σας; Επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες και εμπνευστείτε από τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες που είναι αφοσιωμένοι στις δημιουργικές αλλαγές.

 

www.planetyou.org.au

Η “Planet You” είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση, αφιερωμένη στην παρουσίαση αμερόληπτων πληροφοριών σχετικά με θέματα, όπως η εξάλειψη και η φτώχεια. Αλλά και στο να προσφέρονται στους νέους ενήλικες εκείνα τα εργαλεία που θα διευκολύνουν τις αλλαγές.                    

 

“Η έρευνα, τα γυρίσματα και η επιμέλεια έγινε εξ ολοκλήρου από μιαν αφοσιωμένη ομάδα νέων ανθρώπων”, η Planet You δεσμεύτηκε πρόσφατα να συγκεντρώσει χρήματα για το joinFITE [Financial Independence Through Entrepreneurship (FITE)] (Οικονομική Ανεξαρτησία Μέσω της Επιχειρηματικότητας). Πρόκειται για πρωτοπόρα συνεργασία μεταξύ της dermalogica® και του οργανισμού KIVA.org που παρέχει σε γυναίκες επιχειρηματίες πρόσβαση σε μικρά δάνεια που θα τους βοηθήσουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

 

teensfortheworld.com

Η “TeensfortheWorld” είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που ξεκίνησε με τη συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση της φτώχειας σε μια πληγείσα και δοκιμασμένη πόλη του Ισραήλ. Αφού βρέθηκε σε αδιέξοδο με πολλούς περιορισμούς που έχουν σχέση με τις φιλανθρωπικές προσπάθειες, οι ιδρυτές της “TeensfortheWorld” αφιερώθηκαν στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα καθιστούσε πιο εύκολη την πρόσβαση και τη συμμετοχή των εφήβων σε τέτοιες οργανώσεις.

 

“Ιδρύθηκε από έφηβους, για έφηβους”, η “Teens for the World” εποπτεύει σήμερα έξι επιτυχημένα εγχειρήματα εφήβων, ειδικά αφιερωμένα στις παγκόσμιες αλλαγές. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και συμμετέχετε!

 

changeforchange.org

Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στην κινητοποίηση μιας γενιάς νεαρών ενηλίκων ηγετών, προκειμένου να επιλύσουν ζητήματα, μέσω του φιλανθρωπικού έργου. Η ιστοσελίδα ενθαρρύνει τους νεαρούς ενήλικες να ξεκινήσουν μαζί με τρεις ή περισσότερους φίλους τους από το κολλέγιο, κάνοντας μια τολμηρή εκδήλωση φιλανθρωπικού εράνου σε κάθε εξάμηνο.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και δείτε πόσο απλό είναι να αρχίσετε κάτι δικό σας και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας φιλανθρωπικό έργο, βοηθώντας στην αλλαγή του κόσμου!

 

nfte.com

Το Δίκτυο για τη Διδασκαλία της Επιχειρηματικότητας [Network for Teaching Entrepreneurship (NFTE)] παρέχει ένα πολύ βιωματικό και ακαδημαϊκό πρόγραμμα, που εμπνέει τους νέους από κοινότητες με χαμηλά εισοδήματα να αναγνωρίζουν τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες και τα σχέδια για επιτυχείς μελλοντικές δυνατότητες , προκειμένου να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

 

Το NFTE διαθέτει 1.500 πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε θέματα επιχειρηματικότητας, παγκοσμίως. Το NFTEεκπαιδεύει σε 4 ημέρες τον κάθε εκπαιδευτικό στο Πανεπιστήμιο NFTE και συνεχίζουμε να τους στηρίζει στις τάξεις τους με όλη τη δέσμευση του προγράμματος σπουδών NFTE, μέσω επαγγελματικών ομάδων ανάπτυξης σεμιναρίων, εθελοντικών πόρων, εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων που κάνουν αυτό το πρόγραμμα πραγματικότητα τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp