για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

δυναμικοί συνδυασμοί προϊόντων

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

Εάν επιθυμείτε μια ουσιαστική λύση για τα προβλήματα στο δέρμα σας, συμβουλευτείτε τους ειδικούς φροντίδας του δέρματος. Θα σας προτείνουν δυναμικούς συνδυασμούς προϊόντων για να βρείτε λύση, σε χρόνο μηδέν!

 

 

Διορθώστε τα νωπά σημάδια που άφησε η ηλιακή ακτινοβολία και η ακμή.

Αναμίξτε το C-12 Pure Bright Serum και το MultiVitamin Power Serum για ένα πολύ δυναμικό συνδυασμό συστατικών που στοχεύουν στη διόρθωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου του δέρματος. Εφαρμόστε δύο φορές ημερησίως πριν το ενυδατικό σας και βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε αντιηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας!

 

Απομακρύνετε τα βακτηρίδια και καθαρίστε τους φραγμένους πόρους.

Εφαρμόστε το Breakout Control κάτω από τη Sebum Clearing Masque και αφήστε το 10 λεπτά για μια θεραπεία αποτοξίνωσης των πόρων. Επαναλάβετε μέχρι 3 φορές την εβδομάδα και στοχεύστε στον καθαρισμό των εξανθημάτων και την εξάλειψη της ερυθρότητας.

 

Άμεση ανακούφιση από το τράβηγμα του δέρματος και τις λεπτές γραμμές.

Εφαρμόστε το Skin Hydrating Booster κάτω από τη Skin Hydrating Masque και απομακρύνετε την ξηρότητα και το ταλαιπωρημένο δέρμα με το ενυδατικό Υαλουρονικό Οξύ. Αφήστε τη μάσκα να απορροφηθεί για 7 με 10 λεπτά και επαναλάβετε 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.

 

Απομακρύνετε τη λιπαρότητα με το Διπλό Καθαρισμό. 

Για καθαρισμό επαγγελματικού επιπέδου απλώστε το PreCleanse πάνω σε στεγνό (όχι υγρό) δέρμα, ώστε να απομακρύνετε τη λιπαρότητα, το μακιγιάζ και τους ρύπους. Βρέξτε τα χέρια σας και συνεχίστε το μασάζ. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και συνεχίστε με το καθαριστικό Special Cleansing Gel που δεν περιέχει σαπωνοποιητικά στοιχεία. Eπαναλάβετε καθημερινά.

 

Απομακρύνετε τα σημάδια της ερυθρότητας.

Για καθημερινή ανακούφιση από την ερυθρότητα, απλώστε ένα λεπτό στρώμα από τον ορό Gentle Soothing Booster πάνω από τις επιρρεπείς στην ερυθρότητα περιοχές. Στη συνέχεια εφαρμόστε το συνταγογραφημένο ενυδατικό της dermalogica®.

 

 

Επισκεφθείτε τους ειδικούς φροντίδας του δέρματος της dermalogica® για να μάθετε περισσότερα μυστικά του χώρου!

 

προϊόντα που μπορεί

να σας ενδιαφέρουν

 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp