για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

γνωρίστε τους ειδικούς φροντίδας δέρματος της dermalogica®!

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

Η dermalogica® διαθέτει βραβευμένα προϊόντα που αγαπήθηκαν από τους συντάκτες ομορφιάς και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι, πρόκειται για εμπορικό σήμα που επεκτάθηκε και στο καλλιτεχνικό στερέωμα, περισσότεροι από 100.000 άρτια εκπαιδευμένοι ειδικοί φροντίδας του δέρματος, αποτελούν ουσιαστικό μέρος της επιτυχίας μας.

Οι ειδικοί φροντίδας του δέρματος της dermalogica® θα χαρούν να σας υποδεχθούν στο χώρο τους και με προθυμία να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους για την υγεία του δέρματος. Κι ο λόγος είναι ότι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν το δέρμα είναι σε θέση να σας οδηγήσουν και στη λύση των προβλημάτων του με σωστή φροντίδα του.

 

"Τα επαγγελματικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο μέσα από την επαγγελματική εκπαίδευση"

Η αιχμηρή ματιά των ειδικών φροντίδας του δέρματος είναι αποτέλεσμα των συνεχών μεταπτυχιακών σπουδών τους και επιδιώκεται μόνον από όσους είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν παραπάνω, από το να κατέχουν απλώς πιστοποιημένη άδεια εξασκήσεως τους επαγγέλματος. Η μεταπτυχιακή αυτή εκπαίδευση που έχει ερευνηθεί και αναπτυχθεί από το International Dermal Institute της dermalogica® είναι ολοκληρωμένη, αποτελεί πρόκληση και οδηγεί στην καθιέρωση ενός ειδικού φροντίδας του δέρματος που είναι τέλεια εκπαιδευμένος.

 

"Το καλό δέρμα επιτυγχάνεται όταν το έχουμε απόλυτα κατανοήσει"

Είναι ορμονικό αυτό το ξέσπασμα στο πηγούνι ή προέρχεται από στενή επαφή του προσώπου με το τηλέφωνό σας; Οι ειδικοί φροντίδας δέρματος της dermalogica® γνωρίζουν ότι οι ορμόνες, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής είναι παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα σας. Και ξέρουν ακριβώς πώς να τους διαχειριστούν, με την ανάλυση δέρματος Face Mapping®.

 

Η ανάλυση δέρματος Face Mapping® γίνεται βήμα-βήμα από τους ειδικούς φροντίδας του δέρματος, οι οποίοι συνδυάζοντας την όραση, την αφή και την τεχνογνωσία τους, θα διαμορφώσουν σαφή εικόνα του ιστορικού του δέρματός σας κατά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής, είναι μια 100% εξατομικευμένη θεραπεία με προϊόντα dermalogica® που θα βοηθήσουν άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων του δέρματός σας! Όμως, η φροντίδα στο σπίτι είναι μόνον η αρχή. Θα σας προτείνουν επίσης, μια σειρά από επαγγελματικές θεραπείες που θα βασίζονται πάνω στις πραγματικές ανάγκες τους δέρματός σας.

 

 meet professional skin therapists video

 

   

 

Dermalogica® σημαίνει αποτελέσματα με περισσότερους από έναν τρόπους!

Ενισχύστε τα αποτελέσματα από τη φροντίδα στο σπίτι σας με μια επαγγελματική θεραπεία δέρματος! Ο χώρος θεραπειών είναι εκεί όπου πραγματικά διαφαίνονται οι ικανότητες του ειδικού φροντίδας του δέρματος και εκεί που ζείτε τη μοναδική εμπειρία dermalogica®.

 

Δεν έχετε αρκετό χρόνο και χρειάζεστε μια γρήγορη ανανέωση; Οι θεραπείες MicroZone® είναι η 20λεπτης διάρκειας λύση. Απομακρύνουν τις εξάρσεις, απαλύνουν τις λεπτές γραμμές και ανανεώνουν μέσω της απολέπισης ... με ατελείωτα αποτελέσματα. Για διεξοδική θεραπεία του δέρματος, ο ειδικός φροντίδας δέρματος θα σας προτείνει θεραπεία διάρκειας 60 λεπτών, συνδυάζοντας επαγγελματική απολέπιση με βαθύ καθαρισμό, πολυμέσα και μάσκες για ουσιαστικά αποτελέσματα. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του και ανακαλύψτε την καλύτερη επιδερμίδα που είχατε ποτέ.

 

"Η dermalogica® φροντίζει την υγεία του δέρματος"

Περισσότερα από 25 χρόνια πριν, ιδρύθηκε η dermalogica® από έναν επαγγελματία ειδικό αποκλειστικά για τους επαγγελματίες ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος. Από τότε, όλο και πιο πολλοί ειδικοί φροντίδας του δέρματος, μακιγιέρ και άλλοι έχουν επιλέξει τη dermalogica® για πραγματικά αποτελέσματα στη φροντίδα του δέρματος.       

 

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών φροντίδας του δέρματος της dermalogica®; Επιλέξτε τον πιο κοντινό σας! Θα βρείτε περισσότερα από 100.000 ινστιτούτα, spa ή κέντρα θεραπειών, παγκοσμίως.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp