για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
 ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή
 

Το δέρμα αποτελεί έναν εξαιρετικό στην αποθήκευση πληροφοριών. Κάθε στιγμή έκθεσης στο φως της ημέρας προστίθεται, όπως τα χρήματα στην τράπεζα - το πρόβλημα είναι η εξόφληση, γνωστή ως φθορά από τον ήλιο (φωτογήρανση). Η φθορά από τον ήλιο, σαν κύρια αιτία των σημείων της πρόωρης γήρανσης, εμφανίζεται στο δέρμα με το σχηματισμό ρυτίδων και υπερμελάγχρωσης και μπορεί να οδηγήσει σε καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος με την πιθανότητα καρκίνου του δέρματος.

 

Ακόμη και με ελάχιστη έκθεση στον ήλιο μεταξύ σύντομων γευμάτων ή 20λεπτων περιπάτων, αθροιστικά, η έκθεση είναι αρκετή για να προκαλέσει σημάδια γήρανσης στο δέρμα. Η πρώτη γραμμή της καθημερινής άμυνας απέναντι στη φθορά από τον ήλιο είναι η καθημερινή χρήση προϊόντος με αντιηλιακό δείκτη προστασίας (SPF). Ακόμη και τις συννεφιασμένες ημέρες, η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να φτάσει στο δέρμα και να προκαλέσει ζημιά, επομένως η χρήση αντιηλιακού μόνο τις ηλιόλουστες μέρες δεν είναι αρκετή.

 

Ευτυχώς, προηγμένες φόρμουλες αντιηλιακών προϊόντων με επιπρόσθετα οφέλη στην υγεία του δέρματος (σκεφτείτε προϊόντα λιγότερο ασβεστώδη και λιπαρά), έχουν δώσει τη δυνατότητα να προστεθεί ο αναγκαίος δείκτης προστασίας (SPF) στα απαραίτητα προϊόντα καθημερινής φροντίδας του δέρματος. Συζητήστε με τον ειδικό φροντίδας του δέρματός σας, για τα ενυδατικά προϊόντα με αντιηλιακό δείκτη προστασίας (SPF) που μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάτω από το μακιγιάζ ή μόνα τους, με σκοπό να προστατέψουν το δέρμα από τη γήρανση που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία.

 
        προϊόντα που μπορεί

να σας ενδιαφέρουν

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp