για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

 

Πιστεύετε ότι έχετε μερικά ακόμη χρόνια πριν αρχίσετε να ανησυχείτε για τον καρκίνο του δέρματος; Τα δερματικά προβλήματα που προκαλεί η UVακτινοβολία μεταξύ των νεαρών ενηλίκων είναι σοβαρά: το μελάνωμα είναι η πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου μεταξύ των ηλικιών 25 έως 29.

 

Γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες της αντιηλιακής προστασίας: χρησιμοποιείτε προϊόντα με αντιηλιακό δείκτη προστασίας κάθε μέρα (ακόμη και τις ημέρες με συννεφιά!). Μείνετε μακριά από τα κρεβάτια τεχνητού μαυρίσματος. Όταν έχετε πολλές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους να εφαρμόζετε αντιηλιακό ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!

 

Ωστόσο, υπάρχουν και περισσότερα που μπορείτε να μάθετε. Προσθέστε στο πρόγραμμα της καθημερινής σας αντιηλιακής προστασίας τις ακόλουθες 5 χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ασφάλειας του δέρματός σας.

 

 

#5

Σκεφτείτε ένα σφηνάκι: για το πρόσωπό σας, είναι απαραίτητη η ποσότητα αντιηλιακού προιόντος ίσης με μια κουταλιά της σούπας, ενώ για το σώμα σας, μια κουταλιά τόση, όση χρειάζεται να γεμίσει ένα ποτήρι για σφηνάκι.

 

#4

Προφυλαχτείτε: καθώς θα εκτίθεται όλο και περισσότερο γυμνό δέρμα στον ήλιο τώρα το καλοκαίρι, θα απολεπίζεστε και θα ξυρίζεστε (μηχανική μορφή απολέπισης), πιο συχνά. Ειδικά η απολέπιση με υδροξυοξέα, ίσως αυξήσει την ευαισθησία σας στον ήλιο από 13% έως και 50%. Για το λόγο αυτό, ο FDAαπαιτεί την εφαρμογή αντιηλιακού δείκτη προστασίας μετά από οποιαδήποτε θεραπεία υδροξυοξέων και οι περισσότεροι ειδικοί φροντίδας του δέρματος συστήνουν το ίδιο και για την καθημερινή σας φροντίδα, είτε η απολέπιση που κάνετε είναι χημική είτε φυσική.

 

#3

Χρησιμοποιείστε καπέλο: η τελευταία τάση της μόδας επιβάλλει τα πλατύγυρα καπέλα, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. Αγοράστε ένα και φορέστε το, αυξάνοντας την αντιηλιακή σας προστασία. Νεαροί: φορέστε καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου προκειμένου να προστατεύσετε το πρόσωπό σας ειδικά μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 4 μ.μ.

 

#2

Ελέγξτε τον εαυτό σας…: παρακολουθείστε τυχόν, κρεατοελιές και επισκεφθείτε γρήγορα το δερματολόγο σας, στην περίπτωση που δείτε αλλαγές σε αυτές.

 

#1

… στη συνέχεια ελέγξτε ξανά τον εαυτό σας: ο δερματολόγος σας ή μια καλά εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια ή βοηθός ιατρού με την καθοδήγηση δερματολόγου θα μπορέσει να σας προσφέρει έναν προ-συμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του δέρματος (Μην τρομάζετε, δεν απαιτούνται αιματολογικές εξετάσεις για τέτοιον έλεγχο!). Να κάνετε τέτοιου είδους έλεγχο μια φορά το χρόνο ή οποτεδήποτε δείτε κάποιο ύποπτο σημάδι να εμφανίζεται στο δέρμα σας.

 
   
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp