για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

Γιατί χρειάζεστε τον ειδικό φροντίδας δέρματος;

Για τον ίδιο λόγο που είναι απαραίτητες οι ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις: για καλύτερη υγεία!

 

Το δέρμα αποτελεί ζωτικό μέρος του οργανισμού σας (για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο όργανο), που μας προασπίζει από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τις ακραίες θερμοκρασίες. Συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Μπορεί και θεραπεύει κοψίματα, εκδορές και γρατσουνιές, με τη συνεχή ανανέωσή του. Με απλά λόγια, το δέρμα διατηρεί τα άσχημα συστατικά έξω και τα καλά μέσα.

 

Γιατί λοιπόν, λατρεύετε πιο πολύ τα μαλλιά και τα νύχια σας – τα δύο αυτά μη ζωτικά μέρη του σώματός σας;

Το δέρμα σας χρειάζεται προσωπική φροντίδα από επαγγελματία – δηλαδή από έναν ειδικό στη φροντίδα του δέρματος από τη dermalogica®.

 

Στη dermalogica® εκπαιδεύουμε κάθε χρόνο, περισσότερους από 75.000 επαγγελματίες στη φροντίδα του δέρματος. Οι ειδικοί φροντίδας του δέρματος της dermalogica® είναι πιστοποιημένοι, εντατικά εκπαιδευμένοι πάνω σε θέματα υγείας του δέρματος, τη συνταγογράφηση των προϊόντων και την παροχή επαγγελματικών θεραπειών δέρματος dermalogica®.

 

Έχουν τις απαντήσεις για τα πιο πιεστικά προβλήματα στη φροντίδα του δέρματός σας. Ξέρουν τον τρόπο για την παροχή πραγματικά εμφανών αποτελεσμάτων. Είναι οι καλύτεροι στο είδος τους και έχουν πάθος σε ότι αφορά την περιποίηση του δέρματός σας.

 

Το καλύτερο δέρμα ξεκινά με το πιο υγιές δέρμα και το υγιές δέρμα αρχίζει με την φροντίδα του ειδικού φροντίδας του δέρματος της dermalogica®. Απολαύστε το πιο υγιές δέρμα που είχατε ποτέ!

 

βρείτε τον πλησιέστερο ειδικό φροντίδας του δέρματος της dermalogica®

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp