για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

Οι άπειρες επιλογές αντιηλιακής προστασίας τελικά σας άφησαν «απροστάτευτους»; Ο Οργανισμός Φαρμάκων & Τροφίμων των Η.Π.Α. [FDA] ενεργεί για τη ρύθμιση του ελέγχου και των κανονισμών, με σκοπό την ευκολότερη επιλογή του καλύτερου αντιηλιακού ενάντια στον χειρότερο εχθρό του δέρματος.

Οι νέοι αυτοί κανονισμοί με βελτιώσεις της dermalogica® στην υπάρχουσα σειρά αντιηλιακής προστασίας Daylight Defense, δηλαδή στα αγαπημένα σας προϊόντα με δείκτη προστασίας SPF, προσέφεραν ακόμη μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο και οφέλη για τη φροντίδα του δέρματος!

μικροσφαιρίδια επιτυγχάνουν την απόλυτη ασπίδα προστασίας

 

Η τεχνολογία UV Smart Booster: Οι έρευνες έδειξαν πως οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες είναι εξίσου σημαντικές με την αντιηλιακή προστασία όταν προστατεύουμε το δέρμα από τις επιβλαβείς UV ακτινοβολίες και τις ελεύθερες ρίζες. Τα προϊόντα της σειράς αντιηλιακής προστασίας ευρέος φάσματος Daylight Defense, περιέχουν την τεχνολογία αυτή, επιτρέποντας αυξημένη αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στη UV ακτινοβολία.

 

Η τεχνολογία των Ολεοσωμάτων: Τα Ολεοσώματα δρουν σαν γαλακτωματοποιητές επιτρέποντάς μας να μειώσουμε την ποσότητα των άλλων γαλακτωματοποιητών στις φόρμουλες, «παραμένουν» στην επιφάνεια του δέρματος απελευθερώνοντας τα αντιηλιακά φίλτρα κι επιτυγχάνουμε τον ίδιο δείκτη προστασίας SPF με μειωμένη ποσότητα αντιηλιακών φίλτρων. Τα Ολεοσώματα απελευθερώνουν τα ενεργά συστατικά τους απευθείας στην επιφάνεια του δέρματος και ενισχύουν την ενυδάτωση, την αντίσταση στο νερό και δεν αφήνουν λευκά κατάλοιπα, παρέχοντας υψηλότερο δείκτη προστασίας SPF (SPF 30 ή 50).

Την τεχνολογία των Ολεοσωμάτων θα τη βρείτε στο Solar Defense Booster SPF50 και στο Oil Free Matte SPF30.

 

Η dermalogica® και το ευρέος φάσμα αντιηλιακής προστασίας

Μόνο τα αντιηλιακά που περνούν το τεστ του Οργανισμού Φαρμάκων & Τροφίμων των Η.Π.Α. [FDA], σχετικά με την ευρέος φάσματος αντιηλιακή προστασία, αποδεικνύοντας τεκμηριωμένα ότι, προστατεύουν από τις UVA & UVB ακτινοβολίες, κατοχυρώνονται ως «Ευρέος Φάσματος αντιηλιακή προστασία». Όλα τα προϊόντα dermalogica® που περιέχουν SPF έχουν σταλεί σε ανεξάρτητα εργαστήρια για έγκριση «Ευρέος Φάσματος αντιηλιακή προστασία». Γνωρίστε τα ανανεωμένα προϊόντα της σειράς αντιηλιακής προστασίας ευρέος φάσματος Daylight Defense.

 


 

solar defense booster spf50

Προσθέστε αντηλιακή προστασία στο ενυδατικό σας ή χρησιμοποιήστε το μόνο του, είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Η αύξηση του δείκτη προστασίας από 30 σε 50 σε συνδυασμό με την προσθήκη της τεχνολογίας UV Smart Booster & της τεχνολογίας των Ολεοσωμάτων ενδυνάμωσε τη φωτοπροστασία.

Μπορείτε να το αναμείξετε με το ενυδατικό dermalogica® που χρησιμοποιείτε, ενισχύοντας την προστασία από την UV ακτινοβολία.

 

 

oil free matte spf30 — τμήμα πλέον της σειράς MediBac Clearing®

Εξαιρετικά ελαφριά, ρυθμιστική λοσιόν που περιορίζει τη λιπαρότητα και χαρίζει ματ εμφάνιση στο δέρμα, με φίλτρα ευρέος φάσματος αντιηλιακής προστασίας, τώρα με spf30! Περιέχει την αποκλειστική τεχνολογία UV Smart Booster & αυτήν των Ολεοσωμάτων και ενισχύει την φωτοπροστασία. Το Εκχύλισμα μαγιάς, το Αγριοκάστανο και η Νιασιναμίδη βοηθούν στη ρύθμιση των παραγόντων που προκαλούν ακμή.

 

                                                 

 

super sensitive shield spf30 — τμήμα πλέον της  σειράς UltraCalming™

Ενυδατικό με SPF από φυσικά αντιηλιακά φίλτρα, που φροντίζει τις ανάγκες του δέρματος & βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας, της ευαισθησίας και του ερεθισμού. Περιέχει την αποκλειστική τεχνολογία UV Smart Booster & την ειδική σύνθεση UltraCalming Complex™ που βοηθούν στη μείωση της νευρογενούς φλεγμονής. Η Λεβάντα, το Πράσινο Τσάι και η Γλυκόριζα καταπραΰνουν την ερυθρότητα.

 

 

 

προϊόντα που μπορεί

να σας ενδιαφέρουν

 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp