για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

 ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

Αποκτήστε την εμπειρία του νέου, απολεπιστικούσυστήματος προϊόντων BioSurfaceΤΜ Peel που δημιούργησαν η dermalogica® και το International Dermal Institute. Η στοχευμένη δράση του στις λεπτές ρυτίδες, τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, την υπερμελάγχρωση και τις ακνεϊκές βλάβες οδηγεί την υγεία του δέρματος σε νέο βάθος!

για ποιο λόγο το χρειάζομαι;

Στη σημερινή εποχή τα χημικά απολεπιστικά είναι τα πιο δημοφιλή στη χρήση τους από τους επαγγελματίες ειδικούς φροντίδας του δέρματος, επειδή μπορεί να 


πως λειτουργεί;
βελτιώσουν την ποιότητα, την υφή και τον χρωματικό τόνο του δέρματος. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες όπως είναι η φλεγμονή, ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος και ο σχηματισμός ουλών για διάστημα αρκετών μηνών. Με το σύστημα BioSurfaceΤΜ Peel, λαμβάνετε τα ίδια, ισχυρά αποτελέσματα χωρίς όμως τους αντίστοιχους κινδύνους που εγκυμονεί η αλόγιστη χρήση των χημικών απολεπιστικών. Στην πραγματικότητα, με το σύστημα BioSurfaceΤΜ Peel το δέρμα σας θα δείχνει και θα το αισθάνεστε πιο υγιές από ποτέ!

Το νέο, απολεπιστικό σύστημα BioSurfaceΤΜ Peel σχεδιάστηκε να λειτουργεί σε συνεργία με τη χημεία του δέρματος και όχι εναντίον της. Όταν το σύστημα BioSurfaceΤΜ Peel εφαρμόζεται από επαγγελματίες ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος, τότε με ασφάλεια απομακρύνει τα θαμπά εξωτερικά στρώματα του δέρματος και βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος εν τω βάθει, αποκαλύπτοντας μια επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Γενικά, το σύστημα BioSurfaceΤΜ Peel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • τραχύτητα του δέρματος
  • σημάδια φωτογήρανσης
  • λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • ακνεϊκές βλάβες
  • συμφόρηση δέρματος
  • ορισμένες περιπτώσεις υπερμελάγχρωσης και ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου

τι να περιμένω μετά τη χρήση του;

Η κατάσταση του δέρματός σας, καθώς και η συνέπειά η μετά τη θεραπεία αγωγή σας σε ότι αφορά τη μετά τη θεραπεία αγωγή, θα επηρεάσουν τη συχνότητα και τα αποτελέσματα της θεραπείας BioSurfaceΤΜ Peel. Οι πελάτες συνήθως παρατηρούν σημαντική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, της υφής και του χρωματικού του τόνου μέσα στο διάστημα των 3 θεραπειών. Ιδανικά, η σειρά των 3 θεραπειών πραγματοποιείται σε διάστημα από 6 έως 12 εβδομάδες και ακολουθούν οι θεραπείες συντήρησης δύο φορές το χρόνο.

Αμέσως μετά τη θεραπεία BioSurfaceΤΜ Peel, το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται κόκκινο και ερεθισμένο. Καθώς όμως το δέρμα σας θα περνά στη διαδικασία ανανέωσης, είναι φυσιολογικό να εκδηλώνει ξηρότητα, ερυθρότητα και τράβηγμα, όπως επίσης και πιθανό ξεφλούδισμα εντός της εβδομάδας. Ίσως ακόμη παρατηρήσετε πιο σκούρα εμφάνιση της μελάγχρωσης που προϋπήρχε, δεδομένου ότι ανέρχεται προς την επιφάνεια του δέρματος. Παρενέργειες όμως που θα υποχωρήσουν σύντομα με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή μετά τη θεραπεία BioSurfaceΤΜ Peel, αρχίζοντας με το BioSurfaceΤΜ Peel After Care Kit.

Το Kit αυτό περιέχει: το καθαριστικό UltraCalming™ Cleanser, το ενυδατικό με ευρέος φάσματος αντιηλιακή προστασία Super Sensitive Shield SPF30 και δύο θρεπτικά ενυδατικά, καθώς και το AGE Smart Multivitamin Thermafoliant® που θα βοηθήσει την απομάκρυνση πιθανών φολίδων του δέρματος. Επιπλέον, ζητήστε από τον ειδικό φροντίδας του δέρματος να σας προτείνει τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας που ταιριάζουν στις ανάγκες του δικού σας δέρματος, για καλύτερη συντήρηση των αποτελεσμάτων.

Αναζητήστε το πλησιέστερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη dermalogica®,που προσφέρει την θεραπεία BioSurfaceTM Peel.

   

 

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp