για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 
Με καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, τα προιόντα eye treatments | φροντίδα ματιών της dermalogica®, ενισχύουν τους εύθραυστους ιστούς στην περιοχή των ματιών και δρουν ενάντια στα σημάδια της γήρανσης.    

                                                                   

Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Οι συνεχείς επιθέσεις των ελεύθερων ριζών διασπούν τις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης που βοηθούν στη διατήρηση της απαλότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Οι ιστοί σε αυτήν τη πολύ ευαίσθητη περιοχή έχουν επίσης λιγότερους σμηγματογόνους αδένες για να βοηθήσουν στην παρεμπόδιση της διείσδυσης τοπικά εφαρμοζόμενων προϊόντων ή χημικών από το περιβάλλον.

 

Συνδυάστε τα παραπάνω με τις δεκαετίες έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, τα ξενύχτια, την έλλειψη ύπνου και την ανεπαρκή προστασία από τις περιβαλλοντικές συνθήκες και θα έχετε ως αποτέλεσμα την ιστορία των σημείων της γήρανσης που παρατηρείτε γύρω από την περιοχή των ματιών.

 

Τα σημαντικότερα προβλήματα στην περιοχή των ματιών είναι οι ρυτίδες (πόδι της χήνας), τα πρηξίματα (σακούλες κάτω από τα μάτια), οι μαύροι κύκλοι λόγω της υπερμελάγχρωσης και η ευαισθησία του δέρματος λόγω της αφυδάτωσης. Όταν αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα, είναι σημαντικό να φροντίζουμε να μη χρησιμοποιούμε τίποτα άλλο σε συνδυασμό που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

  Αναζωογονήστε το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών με τα προιόντα eye treatments|φροντίδα ματιών της dermalogica®
 


pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp