για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Οι ανάγκες του δέρματός σας μεταβάλλονται καθημερινά, επομένως αντιμετωπίστε τις συγκεκριμένα, με αυτές τις ισχυρές τοπικές θεραπείες για γρηγορότερα αποτελέσματα.               

                                                                                                                                                

Η dermalogica® ειδικεύεται στον εντοπισμό των προβλημάτων του δέρματός σας ζώνη προς ζώνη, μέσω της ανάλυσης δέρματος Face Mapping®. Όταν μέσω της ανάλυσης δέρματος εντοπίζονται περιοχές στο δέρμα που απαιτούν επιπλέον προσοχή, στρεφόμαστε στη χρήση ισχυρών στοχευμένων θεραπειών τοπικής χρήσης, που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Το δέρμα σας είναι μοναδικό όπως και εσείς και αλλάζει συνεχώς λόγω του τρόπου ζωής και των εποχιακών αλλαγών! Όταν απαιτείται εξειδικευμένη φροντίδα, τα προιόντα Targeted Treatments της dermalogica®, γίνονται η αναγκαία προσθήκη στην πρόταση καθημερινής φροντίδας του δέρματός σας.

 

Τα Targeted Treatments, όπως κι όλα τα προϊόντα της dermalogica®, δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα και χρώματα , ξηραντικές αλκοόλες, λανολίνη και μεταλλικά έλαια - συστατικά γνωστά για την  ευαισθητοποίηση που προκαλούν στο δέρμα. Ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσετε τα αποτελέσματα με τα προιόντα Targeted Treatments είναι μέσω της ανάλυσης δέρματος και της συνταγογράφησης από τον επαγγελματία ειδικό, συνεργάτη της dermalogica®.

   Τα targeted treatments | στοχευμένη φροντίδα είναι ενισχυμένα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο και την αντιμετώπιση μίας ευρείας κλίμακας προβλημάτων του δέρματος όπως είναι η γήρανση γύρω από την περιοχή των χειλιών, η λιπαρότητα και η συμφόρηση στην Τ- ζώνη , η υπερμελάγχρωση (γεροντικές κηλίδες) και η εμφανής ευαισθησία σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος.
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp