για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Τα Toner της dermalogica® προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, αυξάνουν την διείσδυση των προϊόντων και εξομαλύνουν τους πόρους του δέρματος.

 

Τα Toner είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα της καθημερινής φροντίδας του δέρματός σας, καθώς προσφέρει την αναγκαία υγρασία και επιπλέον εξειδικευμένα οφέλη για κάθε κατάσταση δέρματος. Χρησιμοποιούνται μετά τον καθαρισμό και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για ανανέωση και ενυδάτωση ανάλογα με τις ανάγκες.

 

Με τα χρόνια, τα Toners δημιούργησαν κακή φήμη. Μερικοί υποστηρίζουν ότι η τόνωση δεν είναι απαραίτητο βήμα στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος. Οι ειδικοί στη φροντίδα του δέρματος της dermalogica® διαφωνούν! Πριν σας αποκαλύψουμε το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε από πού προέρχονται αυτές οι απόψεις για τα Toners.

 

Αν χρησιμοποιείτε Toner με αλκοολούχα βάση για αίσθηση απόλυτης καθαριότητας του δέρματος, οι ειδικοί στη φροντίδα του δέρματος της dermalogica® προτείνουν τον διπλό καθαρισμό της dermalogica® που ξεκινά με το PreCleanse και ολοκληρώνεται με το κατάλληλο καθαριστικό της dermalogica®. Η αφαίρεση του μεικ απ και των ρύπων, θα σας προσφέρει αυτή την αίσθηση απόλυτης καθαριότητας, χωρίς να καταστρέψει τα φυσικά λιπίδια που προστατεύουν το δέρμα.

         παρακολουθείστε τον τρόπο λειτουργίας του Multi Active Toner

  

 

  Βρείτε ποιό Toner είναι

κατάλληλο για το δέρμα σας

 

 

 

               

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp