για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Οι masques/μάσκες της dermalogica® είναι ενισχυμένες φόρμουλες που δίνουν λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος, με χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα.    

                                           

Οι μάσκες της dermalogica®, προσφέρουν εντυπωσιακή ώθηση στο δέρμα είτε υπάρχει ανάγκη για αποσυμφόρηση, ενυδάτωση ή ανακούφιση από περιβαλλοντικές επιδράσεις.

 

Οι μάσκες χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για την σύσφιξη του δέρματος - μερικές φορές πρόσφεραν σύσφιξη, προκαλώντας όμως την αίσθηση του τραβήγματος στο δέρμα!

 

Η νέα τεχνολογία συστατικών αυξάνει τα οφέλη των μασκών: τώρα οι μάσκες μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να αναπλαστεί από τις βλάβες, του προσφέρουν βιταμίνες ενώ μπορούν ακόμη να απομακρύνουν τα βακτήρια που προκαλούν ακμή και φαγέσωρες!

 

Οι μάσκες είναι υπερσυμπυκνωμένες και ενισχυμένες και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται να τις χρησιμοποιείτε μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα οφέλη των μασκών εμφανίζονται την ίδια σχεδόν στιγμή, καθώς ενισχύουν σημαντικά το δέρμα. Λόγω του ότι οι μάσκες είναι πολύ ωφέλιμες για το δέρμα, αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα στο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματός σας, προσφέροντας καθαρισμό, ενυδάτωση ή αντιγήρανση μέσα σε μόνο 10 λεπτά.

  Ενισχύστε εντυπωσιακά το πρόγραμμα φροντίδας του δέρματός σας, προσθέτοντας μία ή δύο φορές την εβδομάδα, τις μάσκες της dermalogica®
 

 

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp