για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Είτε είναι απολεπιστικό τριβής ή έχει σαν βάση τα υδρόξυ οξέα, τα exfoliants/απολεπιστικά  της dermalogica® απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και προσφέρουν ανανέωση και λάμψη. 

                                                                                                                                      

Το ανθρώπινο δέρμα παράγει περίπου ένα εκατομμύριο δερματικά κύτταρα κάθε  40 λεπτά! Καθώς τα δερματικά κύτταρα παράγονται από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και κινούνται προς την επιφάνεια, τα γηρασμένα κύτταρα σκληραίνουν, χάνουν την υγρασία τους και αποκολλώνται από το δέρμα. Αυτή η διαδικασία καλείται αποφολίδωση και βοηθά στην εξουδετέρωση των προβληματικών κυττάρων που έχουν μολυνθεί και μεταφέρουν περιβαλλοντικούς ρύπους.

 

Καθώς μεγαλώνουμε, η αποφολίδωση επιβραδύνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο θαμπό, οι πόροι να είναι φραγμένοι και να υπάρχει ξηρότητα. Μέσω της απολέπισης, τα νεκρά κύτταρα αφαιρούνται αποτελεσματικά αποκαλύπτοντας τα νέα κύτταρα για μια πιο φρέσκια και υγιή εμφάνιση.

 

Τα φυσικά απολεπιστικά συμπεριλαμβανομένων των Σταχιών Καλαμποκιού και του Πίτουρου Ρυζιού, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα μέσω της τριβής. (Μείνετε μακριά από απολεπιστικά που περιέχουν κελύφη ή αλεσμένα κουκούτσια φρούτων, καθώς αυτά θα γδάρουν το δέρμα, καμία σχέση με απολέπιση του δέρματος). Τα χημικά απολεπιστικά δουλεύουν διαλύοντας την μεσοκυττάρια κόλλα που συγκρατεί τα δερματικά κύτταρα μεταξύ τους, επιτρέποντας έτσι την διάσπαση και την αφαίρεση τους από το δέρμα. Στα χημικά απολεπιστικά συμπεριλαμβάνονται το Λακτικό Οξύ και το Σαλικυλικό Οξύ.

  daily exfoliants video    παρακολουθείστε τον τρόπο λειτουργίας του Daily Microfoliant  

 

Η απολέπιση μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των σημείων γήρανσης και της υπερμελάγχρωσης (γεροντικές κηλίδες), απομακρύνοντας τα κύτταρα που έχουν επηρεαστεί από τη μελάγχρωση και προσδίδουν ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα. Συνδυάστε τα με ειδικά πρωτόκολλα για τα σημάδια της  γήρανσης ή της υπερμελάγχρωσης και προσφέρετε στο δέρμα απόλυτη λείανση και λάμψη.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp