για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Εμφάνιση ερυθρότητας, φλόγωση του ερεθισμένου δέρματος και κατεστραμμένος προστατευτικός μανδύας του δέρματος προκαλούν απογοήτευση και άβολη αίσθηση. Οι νέες επιστημονικές μελέτες αποκάλυψαν ένα ακόμα παράγοντα πίσω από το ευαισθητοποιημένο δέρμα και νέα ισχυρά συστατικά για ανάπλαση και ανακούφιση του δέρματος. 

                                                                                                                              

Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν ευαισθησίες στο δέρμα τους. Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας [The American Academy of Dermatology] αναφέρει ότι το 50% του πληθυσμού της Αμερικής έχει βιώσει κάποια μορφή ευαισθησίας στο δέρμα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία, ειδικά μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού. Στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ιαπωνία η συχνότητα των περιπτώσεων με ευαισθητοποιημένο δέρμα ανέρχεται περίπου στο 50% στις γυναίκες και στο 30% στους άνδρες.

 

Στους νεότερους ενήλικες αναφέρεται περισσότερη ευαισθητοποίηση στο δέρμα από αυτήν στους ενήλικους μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Το μοναδικό σύστημα UltraCalmingαντιμετωπίζει την ερυθρότητα, τον κνησμό και τη φλόγωση του ερεθισμένου δέρματος, ηρεμώντας το από την επίδραση νευρογενών αντιδράσεων ή του ανοσοποιητικού, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος,προλαμβάνοντας μελλοντικές εξάρσεις.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp