για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

 Αντιμετωπίστε τις τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά, τον ερεθισμό και την ερυθρότητα με τη σειρά Shave της dermalogica®! Τα 3 στάδια - πριν, κατά τη διάρκεια και μετά – επιτυγχάνουν τέλειο ξύρισμα και το πιο υγιές δέρμα που είχατε ποτέ.

                                                                                 

Κανείς δεν γνωρίζει την υγεία του δέρματος τόσο καλά όσο η dermalogica® - και πρόκειται να κάνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ξύρισμα παρελθόν! Τα 3 στάδια της διαδικασίας του ξυρίσματος λαμβάνουν υπόψιν την ανάπτυξη των τριχών του γενείου και την κατάσταση του δέρματος,για να σας προσφέρουν το πιο υγιές δέρμα που είχατε ποτέ.

 

Σαν ειδικοί στην φροντίδα του δέρματος, γνωρίζουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του ξυρίσματος στο δέρμα: τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά, τραυματισμοί και ερυθρότητα είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα σς όταν έρθει σε επαφή με το ξυράφι.

 

Για να το θέσουμε απλά, το ξύρισμα αποτελεί μια μορφή μηχανικής απολέπισης. Το ξύρισμα διεγείρει τον ερεθισμό και μπορεί να αποτελέσει μορφή υπερβολικής απολέπισης καθώς και να προκαλέσει προβλήματα στον προστατευτικό, λιπιδικό μανδύα του δέρματος καθώς υπάρχει αύξηση της απώλειας υγρασίας που οδηγεί σε ξηρότητα, αποφολίδωση και ευαισθητοποίηση του δέρματος.

  Το σύστημα Shave της Dermalogica προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και εγγυάται όχι μόνο τέλειο ξύρισμα αλλά και το πιο υγιές δέρμα που είχατε ποτέ. 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp