για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Οι έρευνες έδειξαν ότι οι γεροντικές κηλίδες προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση του δέρματος τόσο όσο και οι ρυτίδες.

                                                                                                                                                

Η υπερμελάγχρωση συνήθως προκαλείται από την έκθεση στις UV ακτίνες του ήλιου, από φλεγμονή λόγω δερματικού τραύματος, όπως ακνεϊκές βλάβες και λόγω των ορμονών. Γενετικοί παράγοντες, το άγχος και χημικές ουσίες μπορεί επίσης να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο. Όταν το δέρμα εκτίθεται σε τέτοιους παράγοντες, ειδικά κύτταρα, τα λεγόμενα μελανινοκύτταρα παράγουν τα μελανοσώματα που περιέχουν την προστατευτική χρωστική ουσία μελανίνη (ευμελανίνη / φαιομελανίνη). Η χρόνια έκθεση στη UV ακτινοβολία ή ξαφνική έκρηξη των ορμονών, από λήψη αντισυλληπτικών χαπιών ή εγκυμοσύνη, μπορεί να διεγείρουν την ασταθή συμπεριφορά των μελανινοκυττάρων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση γεροντικών κηλίδων ή ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου.

 

 

Για την αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της θεραπείας, εξαρτάται από το σωστό προσδιορισμό της αιτίας της μελάγχρωσης, που ενδεχομένως να προκλήθηκε είτε από τη UV ακτινοβολία ή από τραύμα. Η επιτυχής έκβαση εξαρτάται από την έγκαιρη διάγνωση. Σε αντίθεση με το μέλασμα και άλλες ορμονικές αντιδράσεις που αντιμετωπίζονται δυσκολότερα. Προκειμένου να βοηθηθείτε στην αντιμετώπιση των ανησυχιών σας για την κατάσταση του δέρματός σας, μπορείτε να δείτε τον επαγγελματία ειδικό φροντίδας δέρματος της dermalogica® και να σας προσφέρει ανάλυση προσώπου Face Mapping® και επαγγελματικές θεραπείες.

 

 

Η σειρά των τριών θεραπευτικών προϊόντων PowerBright TRx™ είναι το αποτέλεσμα έρευνας αρκετών ετών στη λεύκανση του δέρματος, από τους ειδικούς της dermalogica® που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος. Όταν το σύστημα PowerBright TRx™ ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε θεραπεία dermalogica®, αυτές οι πλούσιες σε πεπτίδια, με υφή μεταξιού φόρμουλες, καλύπτουν τις ανάγκες του δέρματος όλο το 24ωρο προκειμένου να ελέγξουν και να αποτρέψουν την υπερμελάγχρωση, για τον πιο φωτεινό, τον πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που είχατε ποτέ!

Το PowerBright TRx™ αποτελεί το νέο δραστικό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας της dermalogica® που αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο εξισορροπώντας τον χρωματικό του τόνο και αυξάνοντας την φωτεινότητά του.

Είναι κατάλληλο και για τοπικές μελαγχρωματικές κηλίδες  αλλά και σαν πρόγραμμα μείωσης της υπερμελάγχρωσης, που μπορεί να σχετίζεται με τη γήρανση του δέρματος.

 

 

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp