για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Μια συχνά λανθασμένη αντίληψη είναι ότι η ακμή επηρεάζει μόνον τους εφήβους. Αλλά περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι οι ενήλικες που υποφέρουν από τη λιπαρότητα και τις ακνεϊκές παθήσεις στο δέρμα.

                                                                                                                       

Ο κύριος παράγοντας της ακμής των ενηλίκων είναι το χρόνιο άγχος. Η τάση για εξισορρόπηση των προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών κάνει τη συγκεκριμένη γενιά των ενηλίκων την πιο χρονικά-πιεσμένη γενιά στην ιστορία, συμβάλλοντας έτσι στο χρόνιο άγχος: το σταθερό, συνεχές και αυξανόμενο επίπεδο άγχους, το οποίο οδηγεί τους επινεφρίδιους αδένες μας σε υπερδιέγερση και που με τη σειρά του αυξάνει την παραγωγή σμήγματος, θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη της ακμής.

 

 

Η ακμή των ενηλίκων ενδέχεται να επιδεινωθεί από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες. Στο εσωτερικό επίπεδο, οι ψυχολογικές επιπτώσεις της ακμής των ενηλίκων ίσως να συμβάλλουν στη συνέχιση των εξάρσεων. Όταν οι ενήλικες νιώθουν απογοητευμένοι από τα σημάδια της ακμής στο δέρμα τους, επιφορτίζονται με συναισθηματικό άγχος, το οποίο συμβάλλει στη συνέχιση της υπερδραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων και οδηγεί σε διαρκή κύκλο εξάρσεων. Στο εξωτερικό επίπεδο, η ανάγκη των ενηλίκων να «πιέζουν» τα σπυράκια και τις εξάρσεις τους, οδηγεί στη δημιουργία ακόμη πιο πολλών βακτηριδίων στο δέρμα τους.

 

 

Το σύστημα MediBac Clearing® ελέγχει την ακμή, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του δέρματος, που σημαίνει ότι το δέρμα είναι πιο καθαρό και υγιές.

Ελέγξτε τις διαδικασίες που οδηγούν στον σχηματισμό ακνεϊκών βλαβών. Η καθημερινή φροντίδα για το δέρμα με ακμή & τάση για ακμή περιλαμβάνει αποσυμφόρηση και καθαρισμό των φραγμένων πόρων, εξουδετέρωση του προπιονικού βακτηριδίου που προκαλεί τις ακνεϊκές βλάβες και παράλληλα απαλύνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα που εμφανίζει συχνά το δέρμα με τάση για ακμή.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp