για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Θεραπεύστε το νεότερο δέρμα με τάση για ακμή. Ισχυρά ενεργά συστατικά και καταπραϋντικά βότανα σας προσφέρουν το πιο καθαρό και υγιές δέρμα που είχατε ποτέ.

 

Τα προϊόντα Clear StartTM έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να δίνουν τα αποτελέσματα που χρειάζεται το δέρμα σας.                                            

 

Η σειρά Clear StartTMσχεδιάστηκε από ειδικούς που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος της dermalogica®, η οποία άλλαξε τον τρόπο φροντίδας του δέρματος για περισσότερα από 27 χρόνια. Κίνητρο για τη δημιουργία της σειράς Clear Start™ από την ιδρύτρια της dermalogica® Jane Wurwand, υπήρξε ο χρόνος που μπήκε στην εφηβεία η κόρη της, καθώς γενικότερα έως τότε δεν είχαν παρασκευαστεί τα κατάλληλα προϊόντα με πραγματικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της ακμής των εφήβων ούτε επίσης υπήρχε κι η κατάλληλη εκπαίδευση των εφήβων για τον τρόπο χρήσης τους. Εξίσου σημαντικό επίσης, είναι το γεγονός πως μια ομάδα εφήβων και νέων ενήλικων, κατά τη διάρκεια των σταδίων δημιουργίας της σειράς, βοήθησε στις αποφάσεις σχετικά με την ονομασία, την εξωτερική και εσωτερική συσκευασία, αλλά και δοκίμασε τα προϊόντα για να ανακαλύψουμε ποια είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και ποια όχι.

 

 

Επιλογές προϊόντων για την αντιμετώπιση της ακμής των εφήβων σίγουρα υπάρχουν πολλές, αλλά δεν είναι απαραίτητα κι οι κατάλληλες. Συνήθως τα προϊόντα αυτά περιέχουν σκληρά και φθηνά συστατικά προκειμένου να αφαιρέσουν την λιπαρότητα από το δέρμα, με τεχνητά αρώματα και χρώματα, παράγοντες που προκαλούν όμως περισσότερα προβλήματα κι ερεθισμούς από αυτά που ίσως είχε το δέρμα αρχικά!

  Σύστημα καθαρισμού με προϊόντα που περιέχουν φαρμακευτικά συστατικά και χαλαρωτικά βότανα, ώστε να παρέχουν πραγματικά αποτελέσματα.
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp