για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Αντιμετωπίστε τα διάφορα προβλήματα που πηγάζουν από τη φλεγμονή, ώστε να έχετε μόνιμη ανακούφιση από τις εξάρσεις της ευαισθησίας.

 

Ο κνησμός, η φλόγωση, η αίσθηση τραβήγματος, το τσούξιμο και η ερυθρότητα αποτελούν τα προφανή σημάδια του ευαίσθητου δέρματος. Οι παράγοντες που προκαλούν τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένοι: γενετικοί, ορμόνες, άγχος, χημικά, τροφές, ακόμη και επιθετικοί χειρισμοί του δέρματος, μπορεί να προκαλέσουν την έντονη αντίδρασή του.

 

                                                                                               

Το κοινό πλέγμα πίσω από τον ερεθισμό, το ερύθημα και το τσούξιμο είναι η φλεγμονή. Όταν συνδυάζεται με την απώλεια του προστατευτικού φραγμού του δέρματος, τότε η υγεία του δέρματος τίθεται σε κίνδυνο και γίνεται ιδιαίτερα δραστική.

 

 

Τα προϊόντα της σειράς UltraCalming™ περιέχουν την αποκλειστική σύνθεση UltraCalming™ Complex, που έχει αποδειχτεί με κλινικές μελέτες ότι, ελέγχει τις διεργασίες που οδηγούν στη νευρογενή φλεγμονή και τη φλεγμονή μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν ευαισθησία στο δέρμα.

 

ultracalming video

παρακολουθείστε πως λειτουργεί το UltraCalming™ Cleanser

 

 

Όταν το δέρμα απαιτεί πραγματική ανακούφιση, τότε εμπιστευθείτε τη νέα UltraCalming™ από τους ειδικούς φροντίδας του δέρματος της dermalogica®.  

 

 

 

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp