για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

 

Ενημερωθείτε για τους τους 4 επικρατέστερους μύθους που αφορούν το δέρμα, επισήμως απομυθοποιημένους από τους ειδικούς φροντίδας του δέρματος της σειράς Clear Start™!

 

Μύθος 1:

Το περισσότερο είναι και καλύτερο.

Η απομυθοποίηση:

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε πιο πολύ από ότι αναγράφεται σε κάποιο προϊόν ή να κάνετε χρήση προϊόντων συχνότερα από ότι προβλέπεται. Όταν κάνετε υπερβολική χρήση του προϊόντος, ειδικά σε όσα περιέχουν ιδιαιτέρως ενεργά συστατικά διατρέχετε τον κίνδυνο να αυξηθεί η ευαισθησία στο δέρμα, η ξηρότητα και η λιπαρότητα … θα έχετε παρασυρθεί.

 

Μύθος 2:

Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο μόνο τις ημέρες με ηλιοφάνεια.

Η απομυθοποίηση:

Ακριβώς επειδή δεν είστε σε θέση να δείτε τον ήλιο, δεν σημαίνει ότι αυτός δεν μπορεί να δει εσάς: οι ακτίνες UV είναι εκεί έξω και σχεδόν διεισδύουν στις ιδιαίτερα νεφελώδεις ημέρες απειλώντας το δέρμα σας. Συνεπώς θα πρέπει να προστατευθείτε από την ηλιακή ακτινοβολία σε καθημερινή βάση εφαρμόζοντας προϊόντα με δείκτη αντιηλιακής προστασίας.

 

Μύθος 3:

Εάν έχει αποτελέσματα σε κάποιο φίλο σας, θα έχει και σε σας.

Η απομυθοποίηση:

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και αυτό ισχύει και για το δέρμα σας, επίσης. Συνεπώς, χρησιμοποιώντας ότι και ένας φίλος σας, είναι πιθανό να σας αφήσει σοβαρά προβλήματα στο δέρμα σας. Καλό είναι να έχετε τη δική σας εξατομικευμένη καθημερινή φροντίδα για το δέρμα σας. Αρχίστε με τη συμβουλή από έναν ειδικό επαγγελματία για τη φροντίδα του δέρματος.

 

Μύθος 4:

Το δέρμα με λιπαρότητα δεν έχει ανάγκη από ενυδατικό.

Η απομυθοποίηση:

Το λιπαρό δέρμα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει χωρίς ενυδάτωση: στην πραγματικότητα, αρκετά δέρματα με λιπαρότητα μπορεί να έχουν και αφυδάτωση (έλλειψη υγρασίας). Μην αμελείτε τα ενυδατικά σας και επιλέξτε ένα ενυδατικό με ρυθμιστικούς παράγοντες λιπαρότητας, όπως είναι το Oil Clearing Matte Moisturizer SPF15.

 
 

προϊόντα που μπορεί

να σας ενδιαφέρουν

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp