για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Οι μύες του προσώπου χαλαρώνουν και τα κύτταρα που ευθύνονται για τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης υπολειτουργούν.

Το δέρμα γίνεται λεπτό, ξηρό και θαμπό.

 

Τι μπορείτε να κάνετε:

Ο επαγγελματίας ειδικός φροντίδας του δέρματος είναι πραγματικά αναγκαίος για να διατηρήσετε τη σφριγηλότητά του. Επιμείνετε στην Power RichTM και τα πεπτίδια για να

προστατευθείτε από περαιτέρω αποδόμηση. Ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως το Πράσινο και το Λευκό Τσάι βοηθούν στην προστασία του δέρματος: ανακαλύψτε τα στο MAP-15 Regenerator® και στο Antioxidant Hydramist.

 

Το ισχυρό απολεπιστικό δέρματος MultiVitamin Thermafoliant® με την ταυτόχρονη θερμική δράση, που τελειοποιεί την υφή του δέρματος και αυξάνει τη διείσδυση των δραστικών αντιγηραντικών συστατικών στο δέρμα καθώς και η Super Rich Repair θα πρέπει να παραμείνουν αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς σας.

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ευαίσθητο δέρμα των χεριών με την πλούσια σε αντιοξειδωτικά Multivitamin Hand & Nail Treatment και βοηθήστε τα χείλη σας να παραμείνουν απαλά και προστατευμένα με το Renewal Lip Complex.

 

Με τον ιδιαίτερα συμπυκνωμένο ορό Ultracalming™ Serum Concentrate θα βοηθήσετε το ευαισθητοποιημένο δέρμα να ηρεμήσει, ενώ θα αναπλάθει το φυσικό λιπιδικό φραγμό του δέρματος.

 

Με τον ενισχυμένο ορό με πεπτίδια Overnight Repair Serum που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνεται η σφριγηλότητα του δέρματος. Το Αργανέλαιο και το Έλαιο Τριαντάφυλλου που περιέχει, βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και τη λείανση των λεπτών γραμμών. Χρήση τη νύχτα.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp