για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Οι ορμονικές αλλαγές πυροδοτούν την εμφάνιση ξηρότητας και ευαισθητοποίησης ή ακόμη και ροδόχρου ακμής. Οι ρυτίδες, οι γεροντικές κηλίδες και ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος του δέρματος γίνονται πιο εμφανή και μόνιμα.

 

Τι μπορείτε να κάνετε:

Φυσικά συστατικά που δίνουν λάμψη στο δέρμα, όπως είναι το φωσφορικό άλας του Ασκορβυλικού Μαγνησίου (σταθεροποιημένη μορφή βιταμίνης C) ενδέχεται να βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε σημάδια υπερμελάγχρωσης, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν μέρος μίας σχολαστικής καθημερινής φροντίδας του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της αντιηλιακής προστασίας.

 

Χρησιμοποιείστε το καθαριστικό – απολεπιστικό Skin Resurfacing Cleanser που αναδομεί, δίνει λάμψη και απαλότητα στο δέρμα με εμφανή σημάδια γήρανσης.

Ολόκληρο το σύστημα PowerBright TRxTMσυμπληρώνει τέλεια τα λευκαντικά πρωτόκολλα, που εφαρμόζονται μόνον από επαγγελματίες ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος.

 

Με την Age Reversal Eye Complexμία φόρμουλα με Ρετινόλη θα βοηθήσετε στην αντιστροφή των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης γύρω από την εύθραυστη περιοχή των ματιών. Στοχεύει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και «το πόδι της χήνας», το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους λόγω υπερμελάγχρωσης.

 

Αναζωογονητικές εφαρμογές θα πρέπει να γίνονται 2 με 3 φορές την εβδομάδα: προτείνουμε τη Multivitamin Power Recovery® Masque που βοηθά την ανάπλαση του ταλαιπωρημένου δέρματος, ενώ παράλληλα προάγει την ανανέωση των υγιών ιστών του.

 

Καταπολεμήστε την αφυδάτωση και πιθανή ευαισθησία με την PowerRichTMκαι τη Super Rich Repair - δύο ισχυρά πεπτίδια, που δεν πρέπει να στερήσετε από το δέρμα σας.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp