για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Εμφάνιση ρυτίδων και γεροντικών κηλίδων (υπερμελάγχρωση) σποραδικά γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μέτωπο λόγω της φθοράς των κυττάρων που έχει συσσωρευτεί από τα εφηβικά μας χρόνια.

 

Τι μπορείτε να κάνετε:

Συζητήστε με τον ειδικό που φροντίζει το δέρμα σας, για την επαγγελματική απολέπιση. Το καθημερινό σας πρόγραμμα, μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα που περιέχουν Λακτικό και Σαλικυλικό Οξύ, όπως το Daily Resurfacer που δίνει λάμψη στο δέρμα, το Gentle Cream Exfoliant που μαλακώνει εξαιρετικά το δέρμα και το σύστημα AGE Smart®.

 

Το Υαλουρονικό Οξύ επίσης μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που προκαλεί σταδιακά αφυδάτωση του δέρματος. Αναπληρώστε τις απώλειες με το Skin Hydrating Booster. Τα πεπτίδια λειτουργούν σαν μεταφορείς μηνυμάτων στο δέρμα, λέγοντάς του να παράγει νέο κολλαγόνο, ώστε να βοηθήσει να μειωθούν οι λεπτές ρυτίδες και τα σημάδια της υπερμελάγχρωσης. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας Power RichΤΜ και Extra Firming Booster για να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα του δέρματος.

 

Για θεραπεία της υπερμελάγχρωσης και την εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου του δέρματος, χρησιμοποιείστε τον ισχυρό ορό λεύκανσης πρωινής και βραδινής χρήσης C-12 Pure Bright Serum.

 

Η MultiVitamin Power Firmείναι κατάλληλη για την περιοχή γύρω από τα μάτια, με ισχυρή συσφικτική σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες που στοχεύει στην ενίσχυση των ιστών γύρω από την περιοχή των ματιών, καθώς επίσης στη λείανση και τη μείωση των ρυτίδων.

 

Το αντιηλιακό εξακολουθεί να παίζει ρόλο-κλειδί: μπλοκάρει την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και παράλληλα ελέγχει τη γήρανση του δέρματος, αναζητήστε τη Dynamic Skin Recovery SPF50.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp