για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Το δέρμα στην ηλικία των 20

Όλα έχουν σχέση με την πρόληψη και προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν τη γήρανση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του καπνίσματος, της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), του στρες και της κακής διατροφής.

Τι μπορείτε να κάνετε:

Η εμπιστοσύνη στον επαγγελματία ειδικό στη φροντίδα του δέρματος θεωρείται αναγκαία. Κάνετε το αντιηλιακό σας αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής σας φροντίδας,

ακόμη και όταν πιστεύετε ότι η έκθεσή σας στον ήλιο θα είναι ελάχιστη.

  • Το PreCleanse είναι καθαριστικό λάδι που διαλύει το σμήγμα, τους λιποδιαλυτούς ρύπους και το μακιγιάζ, προετοιμάζοντας τον τέλειο καθαρισμό του δέρματος.
  • Το Special Cleansing Gel ή το Dermal Clay Cleanser / Clearing Skin Wash εάν έχετε λιπαρό ή ακνεϊκό με τάση για ακμή δέρμα.
  • Το Daily Microfoliant® με βάση το ρύζι βοηθάει χωρίς να ερεθίζει, στην απομάκρυνση των ρύπων και των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, προσφέροντας απαλότητα και φωτεινότητα, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί την επιλεγμένη καθημερινή ή επαγγελματική φροντίδα.
  • Την Total Eye Care with SPF15, μια φόρμουλα 3 σε 1 που καλύπτει τους μαύρους κύκλους, αναδομεί, αναζωογονεί και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
  • Το Solar Defense Booster SPF50 αναμιγνύεται με το ενυδατικό σας ή τη βάση του μακιγιάζ για μιαν ολοκληρωμένη αντιηλιακή προστασία!
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp