για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

 

Το έχετε ακούσει ξανά: πίνετε κάθε μέρα 8 ποτήρια νερό προκειμένου να βελτιώσετε την υγεία σας. Αλλά, ξέρετε πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει το νερό σε κάθε σημείο του εαυτού σας; Ας κάνουμε την ανάλυση από την κορυφή της κεφαλής μέχρι τα νύχια σας!

                       

Υγιή μαλλιά: Για όμορφες μπούκλες, πίνετε νερό [Η2Ο]! Το νερό συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας των μαλλιών σας.

 

Υγιές δέρμα: Το νερό βοηθά στην αποβολή των τοξινών, μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά διαμέσου του σώματος και είναι γνωστό ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Όλα αυτά διατηρούν το δέρμα δροσερό. Το ενυδατωμένο δέρμα είναι επίσης λιγότερο επιρρεπές στις ακνεϊκές εξάρσεις και διατηρεί την ισορροπία στο δέρμα που είναι είτε πολύ λιπαρό ή πολύ ξηρό.

 

Υγιή νύχια: Η καθημερινή κατανάλωση νερού είναι ικανή να ανισταθμίσει τα εύθραστα νύχια, ενώ τα κάνει πιο ανθεκτικά (που σημαίνει πιο λίγες φθορές σε αυτά).

 

Βελτίωση της πέψης: Πίνοντας νερό κατά τη διάρκεια του γεύματός σας θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο γρήγορα χορτάτοι και ίσως σας βοηθήσει και με θέματα, όπως είναι η δυσπεψία.

 

Πιο δυνατοί μύες και μεγαλύτερη αντοχή: Το νερό παρέχει στους μύες σας ηλεκτρολύτες, σας προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή, μυϊκή δύναμη και ελέγχο κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης. Επίσης, η καύση θερμίδων δημιουργεί τοξίνες και το νερό θα βοηθήσει στην αποβολή τους.

 

Πιο υγιεινό βάρος: Ενώ φαινομενικά ίσως ακουστεί περίεργο, η κατανάλωση νερού μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών και πρηξιμάτων, τα οποία σας καταπιέζουν. Και λόγω του ότι η αφυδάτωση επιβραδύνει τη διαδικασία καύσης του λίπους, η κατανάλωση νερού θα βοηθήσει στη σωστή λειτουργία του σώματός σας προκειμένου να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος.

 
   
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp