για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ακμή | γήρανση του δέρματος | ξηρότητα | λιπαρότητα | ευαισθησία | ξύρισμα | ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος | υγεία του δέρματος | εφηβική ακμή

 

Για τα παιδιά …

Το «κλειδί» για τη σωστή αντιηλιακή προστασία είναι να γίνει η αρχή σε μικρή ηλικία: μην εκθέτετε τα νεογέννητα στον ήλιο. Όταν το νεογέννητο φθάσει στην ηλικία των 6 μηνών, χρησιμοποιείστε αντιηλιακό. Επιλέξτε αντιηλιακή προστασία χωρίς χημικά αντιηλιακά φίλτρα, όπως είναι το Super Sensitive Shield SPF30 – αντιηλιακή ασπίδα προστασίας με Διοξείδιο του Τιτανίου και Οξείδιο του Ψευδαργύρου.

 

Εφαρμόστε πριν την έκθεση στον ήλιο. Τα αντιηλιακά με χημικά φίλτρα προστασίας χρειάζονται χρόνο να ενεργήσουν στο δέρμα: αν βάλετε αντιηλιακό όταν είστε ήδη στον ήλιο αυτό σημαίνει ότι θα είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο για κάποιο χρονικό διάστημα! Καλόν είναι η εφαρμογή να γίνει με αρκετή ποσότητα αντιηλιακού, 30 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι.

 

Και για σας ...

Μην αμελείτε ό,τι έχει σχέση με τον καθαρισμό… τα αντιηλιακά προϊόντα είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν με το δέρμα και να διατηρούνται στην επιφάνειά του – με την έννοια της αηδιαστικής συσσώρευσης και της δυνατότητας για δημιουργία ακνεïκών βλαβών.

 

Κάντε το διπλό καθαρισμό δέρματος, αρχίζοντας με το PreCleanse, καθαριστικό λάδι που διαλύει το σμήγμα, τους λιποδιαλυτούς ρύπους, το μακιγιάζ, ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα, προετοιμάζοντας τον τέλειο καθαρισμό του δέρματος.

 

Διατηρείστε το δέρμα ενυδατωμένο και υγρό – με κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω, κατά την παραμονή σας σε διαφορετικό κλίμα και όταν βρίσκεστε σε περιβάλλον με κλιματισμό, όπου απορροφάται κάθε σταγόνα υγρασίας από το δέρμα σας. Διασφαλίστε την ενυδάτωση με το Multi-Active Toner μετά τον καθαρισμό και πριν το ενυδατικό σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε και τη συσκευασία ταξιδίου, ώστε να ψεκάζετε το δέρμα σας όλη την ημέρα!

 

Κάνετε απολέπιση! Απομακρύνει τα ξηρά, νεκρά κύτταρα του δέρματος μεγιστοποιώντας τα οφέλη των προϊόντων ενυδάτωσης! Αλλά μην κάνετε χρήση προϊόντων με πολύ αφρό κι έντονα αρωματισμένων αφρόλουτρων που μπορεί να επεκτείνουν την ξηρότητα περαιτέρω. Επιλέξτε το Exfoliating Body Scrub ή το χωρίς σαπωνοποιητικά συστατικά Conditioning Body Wash μέσα στο The Ultimate Buffing Cloth για άνετο καθαρισμό παντού (ειδικά σε σημεία που δύσκολα φθάνουμε, όπως είναι η πλάτη!)

   
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp