για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

UltraCalming™ treatment kit

PDFΕκτύπωσηEmail
για ευαισθητοποιημένο δέρμα.
Τιμή πώλησης: 40,00 €
Περιγραφή

UltraCalming

Αυτό το σετ προϊόντων για τα ευαισθητοποιημένα δέρματα, περιέχει προϊόντα που βοηθούν στην ανακούφιση του κνησμού, της ευαισθησίας και της ερυθρότητας που προκύπτει σαν αντίδραση του δέρματος  λόγω του ευαίσθητου ή ευαισθητοποιημένου δέρματος. Περιέχει: UltraCalming Cleanser (απαλό, καθαριστικό κρεμοζέλ), Redness Relief Essence (καταπραϋντικό, δροσιστικό serum), Calm Water Gel (προστατευτικό ενυδατικό για το ξηρό ευαίσθητο δέρμα), UltraCalming Serum Concentrate (το αντίδοτο για την ευαισθητοποίηση του δέρματος).

 

οφέλη

  • Βοηθά στη ρύθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων που διεγείρουν την ευαισθητοποίηση του δέρματος.
  • Βοηθά το δέρμα να ηρεμήσει, το καταπραΰνει και μειώνει τον ερεθισμό.
  • Βοηθά στην ενίσχυση του προστατευτικού φραγμού του δέρματος για ένα πιο υγιές δέρμα.

οδηγίες χρήσεως

Εφαρμόζετε το UltraCalming Cleanser σε υγρό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό, και πάνω από κλειστά μάτια, με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένετε καλά ή αφαιρείτε με μαντηλάκι. Απλώνετε το Redness Relief Essence στο πρόσωπο και το λαιμό με τα μάτια κλειστά. Συνεχίζετε εφαρμόζοντας πλούσια ποσότητα του UltraCalming Serum Concentrate  στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Τελειώνετε εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα Calm Water Gel στο πρόσωπο και το λαιμό.

 

η συμβουλή μας

Δεν είστε σίγουροι ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Χρησιμοποιήστε τα όλα σε αυτή τη βολική travelsize συσκευασία και αισθανθείτε την διαφορετική αίσθηση στο δέρμα σας.

 

συστατικά

Ενημερωθείτε από τις πληροφορίες που δίνονται, στο κάθε προϊόν.

ultracalmingseira intro 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp