για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

skin kit - normal / oily | κανονικό / λιπαρό

PDFΕκτύπωσηEmail
μικτό προς λιπαρό δέρμα.
Τιμή πώλησης: 35,00 €
Περιγραφή
Daily Skin Health

Αυτό το σετ προϊόντων για κανονικό προς λιπαρό δέρμα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα που βοηθάει στη ρύθμιση της υπερβολικής λιπαρότητας στην Τ- ζώνη, ενυδατώνει και εξισορροπεί το δέρμα. Περιέχει: Special Cleansing Gel (αφρώδες τζέλ καθαρισμού), Skin Prep Scrub (απολεπιστικό που δίνει λάμψη), Multi-ActiveToner (ενυδατικό, αναζωογονητικό σπρέι), Active Moist (oil-free ενυδατικό προϊόν) και Total Eye Care με SPF15 (δίνει φωτεινότητα, λειαίνει το δέρμα, προστατεύει).  

 

οφέλη

  • Βοηθά στη ρύθμιση της υπερβολικής λιπαρότητας, ενυδατώνει και εξισορροπεί το δέρμα.
  • Βοηθά στην αποσυμφόρηση των πόρων, στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων ενώ δίνει λάμψη στο δέρμα.
  • Παρέχει ματ όψη στο δέρμα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

οδηγίες χρήσεως

Εφαρμόζετε το Special Cleansing Gel με βρεγμένα χέρια,  σε υγρό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό. Μία με δύο φορές την εβδομάδα: Εφαρμόζετε το Skin Prep Scrub στο πρόσωπο και το λαιμό με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό. Ψεκάζετε το Multi-ActiveToner στο πρόσωπο και το λαιμό, με κλειστά τα μάτια. Εφαρμόζετε την Active Moist στο πρόσωπο και το λαιμό με απαλές ανοδικές κινήσεις. Τελειώνετε απλώνοντας με απαλές κινήσεις την Total Eye Care με SPF15 γύρω από την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώντας τους παράμεσους σας.

 

η συμβουλή μας

Χρησιμοποιείτε το σετ προϊόντων του skin kit - normal / oily | κανονικό / λιπαρό πρωί και βράδυ ή σύμφωνα με τις οδηγίες του επαγγελματία ειδικού που φροντίζει για την υγεία του δέρματός σας.

 

συστατικά

Ενημερωθείτε από τις πληροφορίες που δίνονται, στο κάθε προϊόν.

Screenshot 1 
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp