για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

medibac clearing® kit

PDFΕκτύπωσηEmail
Για δέρμα με τάση για ακμή.
Τιμή πώλησης: 35,00 €
Περιγραφή

medibac clearing®

Αυτό το σετ προϊόντων για την ακμή των ενηλίκων,  βοηθά στην αντιμετώπιση, τον καθαρισμό και την πρόληψη των παραγόντων που προκαλούν φαγέσωρες. Χρήση πρωί και βράδυ για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και υγιές. Περιέχει: Clearing Skin Wash (αφρώδες καθαριστικό που μειώνει τις ακνεϊκές βλάβες), Sebum Clearing Masque (μάσκα με άργιλο που προλαμβάνει την εμφάνιση ακνεικών βλαβών), Oil Control Lotion (απορροφά τη λιπαρότητα & ενυδατώνει), Overnight Clearing Gel (θεραπευτική αγωγή που καθαρίζει το δέρμα).

 

οφέλη

  • Βοηθά στον έλεγχο της ακμής καταπολεμώντας τους παράγοντες που την προκαλούν.
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση, τον καθαρισμό και την πρόληψη των παραγόντων που προκαλούν την ακμή των ενηλίκων ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματος των ενηλίκων.
  • Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζεται στο δέρμα και να παρέχει προστασία από τους φαγέσωρες σε 24ωρη βάση.

οδηγίες χρήσεως

Εφαρμόζετε το Clearing Skin Wash με βρεγμένα χέρια σε υγρό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό. Μία με δύο φορές την εβδομάδα: Απλώνετε τη Sebum Clearing Masque στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε να στεγνώσει και την ξεπλένετε καλά έπειτα από 7-10 λεπτά με χλιαρό νερό. Εφαρμόζετε το Oil Control Lotion κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζετε ένα λεπτό στρώμα του Overnight Clearing Gel σε όλο το πρόσωπο ή σε προβληματικές περιοχές και αφήνετε να απορροφηθεί τελείως.

 

η συμβουλή μας

Χρησιμοποιείτε το MediBac Clearing Treatment Kit πρωί και βράδυ ή σύμφωνα με τις οδηγίες του επαγγελματία ειδικού που φροντίζει για την υγεία του δέρματός σας.

 

συστατικά

Ενημερωθείτε από τις πληροφορίες που δίνονται, στο κάθε προϊόν.

medibac intro 
Τεμάχια ανά συσκευασία:τεμάχιο
pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp