για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

clear start™ breakout clearing kit

PDFΕκτύπωσηEmail
για νεανικό δέρμα με τάση για ακμή.
Τιμή πώλησης: 30,00 €
Επιλέξτε ml
Περιγραφή

clear start™

breakout clearing kit

Κατακτήστε το πιο καθαρό και πιο υγιές-φωτεινό δέρμα που είχατε ποτέ, με το Clear Start Breakout Clearing Skin Kit, που περιέχει 3 προϊόντα. Ενεργά συστατικά και απαλά εκχυλίσματα βοτάνων ενεργούν συνεργιστικά για την αντιμετώπιση των ακνεϊκών βλαβών, χωρίς να ξηράνουν υπερβολικά το δέρμα. Καθαρίστε τους ρύπους και την υπερβολική λιπαρότητα με το καθαριστικό Breakout Clearing Foaming Wash. Εξουδετερώστε τα βακτήρια που προκαλούν ακμή σε μόλις 15 λεπτά για άμεση βελτίωση του δέρματος, με το ΝΕΟ Breakout Clearing Booster. Τέλος, χρησιμοποιήστε την ενυδατική Skin Soothing Hydrating Lotion για να ανακουφίσετε το δέρμα από την ξηρότητα και τον ερεθισμό.

δεν περιέχει γλουτένη | χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα | χωρίς παραβένες | χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης | δεν έχουν προηγηθεί πειράματα σε ζώα για τη δημιουργία του προϊόντος

οφέλη

  • Οι συσκευασίες ταξιδίου (Kit) διευκολύνουν στο να διατηρείτε πάντοτε καθαρό το δέρμα, πρωί και βράδυ.
  • Βοηθούν στον έλεγχο της λιπαρότητας.
  • Όλο το τσαντάκι είναι ιδανικό για ταξίδια.

τρόπος χρήσης

Χρησιμοποιείστε το καθαριστικό Breakout Clearing Foaming Wash καθημερινά, πρωί και βράδυ. Αρχίστε, απλώνοντας μια μικρή ποσότητά του σε υγρά χέρια και στη συνέχεια τρίψτε πάνω στο πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τον ορό Breakout Clearing Booster απευθείας πάνω στην περιοχή που εμφανίζει κάποια ατέλεια ή ακνεϊκή βλάβη ή απλώνετε ένα λεπτό στρώμα σε όλο το πρόσωπο μετά το toner και πριν το ενυδατικό σαν πρόληψη. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών και ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό. Εφαρμόστε την Skin Soothing Hydrating Lotion σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και βράδυ.

χρήσιμη συμβουλή

Εξαιρετική, καθημερινή φροντίδα για το πρωί και το βράδυ, προκειμένου να διατηρήσετε το πιο υγιές δέρμα που είχατε ποτέ.

 

συστατικά

Ενημερωθείτε από τις πληροφορίες που δίνονται, στο κάθε προϊόν.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp