για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

συνεργάτες

Ευχαριστούμε που επιλέγετε την υπογραφή  dermalogica® για την επαγγελματική φροντίδα του δέρματός σας.

Στα συνεργαζόμενα κέντρα dermalogica® τα πάντα αρχίζουν με ένα ζεστό καλωσόρισμα, με τη συμπλήρωση της κάρτας ιστορικού και την ανάλυση δέρματος Face Mapping®, από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της dermalogica®  που προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα που θα καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματός σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τον συνεργάτη της dermalogica® που είναι στην περιοχή σας από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  •       Αξίζει να τους επισκεφτείτε, όπου μπορούν να σας παρέχουν όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές & τα προϊόντα λιανικής dermalogica®.Επίσης είναι εξουσιοδοτημένοι να σας προσφέρουν δωρεάν skinbar® για να δοκιμάσετε, να αγγίξετε, να μυρίσετε και να αισθανθείτε τα προϊόντα της dermalogica® με τον πλέον “επαγγελματικό” τρόπο στο δέρμα σας!
  •      Αξίζει να τους συμβουλευτείτε, όπου μπορούν να σας παρέχουν μόνο επιλεγμένες επαγγελματικές εφαρμογές & να σας συμβουλεύσουν για τα προϊόντα  dermalogica® που ταιριάζουν στις ανάγκες του δέρματός σας.

Αν δεν υπάρχει συνεργάτη dermalogica® στην περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα επαφής και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!!!

συνεργάτες

Γνωρίστε τους

dexpertlogo

Γνωρίστε τους


 

 

 

Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες dermalogica® 

 

 Γνωρίστε τους

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp