για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

Επισκεφτείτε την ενότητα «συνεργάτες» & δείτε το πλησιέστερο σ’ εσάς εξουσιοδοτημένο κέντρο dermalogica®

  

Στη dermalogica® οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη φροντίδα του δέρματός σας, εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται από τους ειδικούς του International Dermal Institute. Όταν εμπιστεύεστε τους επαγγελματίες συνεργάτες της dermalogica® έχετε τη βεβαιότητα ότι θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο!

   

Πολλοί από τους πελάτες μιλούν για περιποιήσεις προσώπου, αλλά στη dermalogica® μιλάμε για επαγγελματικά πρωτόκολλα δέρματος κι η διαφορά είναι ξεκάθαρη. Η περιποίηση προσώπου στοχεύει στον εντυπωσιασμό και την χαλάρωση. Ενώ, τα επαγγελματικά πρωτόκολλα δέρματος στοχεύουν με σαφήνεια τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματος του συγκεκριμένου πελάτη, έχουν σχεδιασθεί αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη, από επαγγελματίες ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος και βέβαια με ασύγκριτα αποτελέσματα.

   

Αρχίζουμε με την μοναδική ανάλυση δέρματος Face Mapping®, όπου αναλύουμε σε βάθος το δέρμα και σχεδιάζουμε μια διαφορετική θεραπεία κάθε φορά, διότι το δέρμα αλλάζει συνεχώς. Θα πρέπει να κάνετε επαγγελματικές θεραπείες τουλάχιστον κάθε 4-6 εβδομάδες ή όπως συχνά μας αρέσει να λέμε, σε κάθε “νέα” επιδερμίδα, κάθε φορά δηλαδή που ανανεώνεται, καθώς αποτελεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματός σας.

  

Τα επαγγελματικά πρωτόκολλα dermalogica® προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα μέσω των εξειδικευμένων σταδίων που ακολουθούνται και ταιριάζουν απόλυτα στις εξατομικευμένες ανάγκες του δέρματος. Με τα προϊόντα dermalogica® θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό, υγιές και ενυδατωμένο …το καλύτερο δέρμα που είχατε ποτέ!!!

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp