για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 210 6203321 και +357 96890789

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, από τις 09/8/19 έως και τις 25/8/19.

Η παράδοση των παραγγελιών σας θα είναι εφικτή από τις 26/8/19 και μετά.
Καλές διακοπές και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μόλις άκουσα για τη dermalogica® - πόσο καιρό υπάρχουν τα προϊόντα σας στην αγορά;

Η ιστορία της dermalogica® ξεκινάει από το 1983, όταν η Jane Wurwand, ειδικός στη φροντίδα του δέρματος, ίδρυσε το International Dermal Institute, κέντρο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και έρευνας που στόχο είχε να φέρει μια νέα εποχή επαγγελματισμού και αποτελεσμάτων, σε μία βιομηχανία που είχε εμμονή με το χάϊδεμα, την επιφανειακή ομορφιά και την ανάγκη για θαύματα.

Το International Dermal Institute βρίσκεται τώρα σε πάνω από 50 τοποθεσίες στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία , την Ιρλανδία, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και εκπαιδεύει πάνω από 75.000 ειδικούς του δέρματος κάθε χρόνο. Το International Dermal Institute επίσης αποτελεί το μέσο για την έρευνα της dermalogica® και είναι αναπόσπαστο τμήμα της παραγωγής των προϊόντων μας, της δοκιμής τους καθώς και του εκπαιδευτικό μας προγράμματος.

Η Jane ίδρυσε στη συνέχεια την dermalogica® το 1986, για να προσφέρει στην νέα γενιά των επαγγελματιών που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος, σοβαρά προϊόντα για τους πελάτες τους που επιθυμούν πραγματικά αποτελέσματα. Από την πρώτη μέρα οι φόρμουλές μας σόκαραν την αγορά όχι μόνο για τα πρωτοποριακά συστατικά που χρησιμοποιήσαμε αλλά και για γνωστά συστατικά που παραλείψαμε. Μέχρι και σήμερα, τα προϊόντα της dermalogica® δεν ακολουθούν τον κανόνα της βιομηχανίας και δεν χρησιμοποιούν φτηνά χημικά όπως είναι τα Μεταλλικά Έλαια, η Λανολίνη, οι Ξηραντικές Αλκοόλες (SD), τα Τεχνητά Χρώματα & Αρώματα - και η συσκευασία μας παραμένει απλή & είναι ανακυκλώσιμη.

pireus bank mastercard secure code verified by visa visa mastercardmaestro

Υποστήριξη ιστοσελίδας: manbiz isp